✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest ****

✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest ****
✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest ****

✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest

1074 Budapest, Rákóczi út 90.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotel Hungaria City Center Budapest

Hotellinformation & Läge

Ett modernt hotell med hundraårig tradition…
Ungerns största hotell med sina 468 rum är det fyrstjärniga Hotel Hungaria City Center som erbjuder allt komfort både för turister, affärsresenärer eller konferensdeltagare.

Hotellets centrala byggnad väntar gästerna sedan 1915. Dess tidigare namn Imperial Hotel har bevarats i namnet till ett av våra konferensrummen. Efter att det omöppnades år 1985 Hotel Hungaria City Center har moderniserats flera gånger. Hotel Hungaria är gynnare av modern ungersk konst: de flesta av konstverken beställdes av hotellet så konstnärerna inspirerades av miljön. De mest berömda av de 30 konstnärerna är skulptörerna Miklós Melocco, Pál Kő och Péter Vladimir, Zsuzsa Péreli vems bildvävnader är världskända och Attila Zsigmond, György Puiz och Barna Bardócz kända mäster av applied art.

Eftersom hotellet ligger vid huvudvägen som leder till Elisabetbron har Hotel Hungaria City Center bra kollektivtrafiksförbindelse (tunnelbana- och järnvägstationen är nära) till de viktigaste ställen i stan och på landet. Hotellet ligger bara på fem minuters promenad från de största köps- och affärscentren och från den historiska innerstaden med de viktigaste turistattraktionerna.

Hotel Hungaria City Center - Rum:

Alla 468 rum har telefon, Internetanslutning, automatiska väckarsystem, minibar, radio, tv med satellitkanaler och betal-tv.

Hotel Hungaria Budapest - Gastronomi:

Restaurang Beatrix
Den eleganta Restaurang Beatrix väntar gästerna med utmärkta rätter både från det ungerska och det internationella köket. På kvällarna ett zigenarband försäkrar den goda stämningen.
Öppen: 6:30 - 10:00, 12:00 - 14:00, 18:00 - 23:00

Restaurang Fiaker
Restaurang Fiaker framkallar Österrike-Ungersk monarkins atmosfär med utomordentliga köket - precis som hemma.
Öppen: 23.00 - 12.00

Happy Hours! 50% rabatt från alla priser, både mat och dryck, varje Söndag från 12.00 till 15.00.

Lobby Bar
Lobby Baren serverar vi ett brett urval ny- och hembakade kakor, aromatiskt kaffe, olika alkoholhaltiga dryck och läsk.
Öppen: 19:00 to 2:00.

Hotel Hungaria City Center - Konferens:

Hotel Hungaria City Center är perfekt för alla slags evenemang för affärsmännen och konferensgästerna. Konferenser, banketter, möten och privata evenemang för upp till 500 deltagare kan hållas på hotellets konferenscenter med 12 luftkonditionerade konferensrum. De flesta rum har dagsljus. Olika inredningar är möjliga med hjälp av flyttbara väggar. För mindre möten är flera mindre rum, Imperial, Phönix, Vinceller, Amfora och Galeria är tillgängliga.

Tack vare sina utmärkta faciliteter skapar Restaurang Beatrix en perfekt omgivning för företagsevenemang, partnersmöten, mottaganden och gala middagar.

Other hotels in Budapest operated by the management:

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Elegant fyrstjärnigt hotell i Budapest - Hotel Hungaria City Center BudapestHotel Hungaria City Center Budapest - Fyrstjärnigt hotell i UngernRestaurangen av Hotel Hungaria City Center i BudapestKonferenssalen av Hotel Hungaria i BudapestPhonix-salen av Grand Hotel Hungaria, det största hotellet av BudapestCafé i Hotel Hungaria - Grand Hotel Hungaria BudapestElegant och romantiskt hotellrum i Grand Hotel Hungaria BudapestJacuzzi i Hotel Hungaria Budapest - fyrstjärnig logiHotel Hungaria City Center Budapest - hotellets rum med extrapris i BudapestGrand Hotel Hungaria - hotellets konnferens och arrangemangslokal i BudapestHotel Hungaria City Center Budapest - hotellrum med extrapris nära till öst - jänvegstationGrand Hotel Hungaria - hotellets ölpubb I Budapest början till Rakoczi gatan vid järvegstation - öst

Hotel:
✔️ Danubius Hotel Hungaria City Center Budapest ****


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.