✔️ Central Hotel 21 Budapest ***

✔️ Central Hotel 21 Budapest ***
✔️ Central Hotel 21 Budapest ***

✔️ Central Hotel 21 Budapest

1085 Budapest, Mária utca 10.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Central Hotell 21*** - Budapest - nytt, billigt hotell i Budapest

Central Hotell 21*** ligger i innerstaden av Budapest, vid Blaha Lujza ter, i Maria gatan. Tack för den bra kollektiv trafiken (tunnelbana, bus, spårvagn) hotell kan nås enkelt från hela staden. Centralstationerna och bussterminalerna kan nås snabbt och flygplatsen också med taxi.

I närheten av hotellet det finns många kafe, restauranger och butiq. Sevärdheterna som till exempel Magyar Nemzeti Museum, Zsinagoga, Nagykorut ligger bara några minuter härifrån. Hotellet är byggt i modern stil. Vi erbjuder reception dag och natt och gratis WiFi i öppen plats.

Central Hotell 21*** har 27 bekväma dubbelrum och 3 appartementer. Grundutrustningen är badrum med dusch, LCD tv med internationella kanaler, minibar, safe, telefon, hårtorkare, internet.
I appartementer det finns kök (glass, tallrik, kylskåp...), det kan bes om appartement med hörnbad. Ljudisolerade fönster går till trädgården eller till gatan.

Frukostsalen i Central Hotell 21*** erbjuder möjlighet att organisera separerade rum och kan reserveras för seminar, träning, meeting. Rummen är ideala för 20 personer.

Gästerna kan parkera med bilarna framför hotellet. Det är också möjligt att hyra bil, transfer eller cyckel från hotellet.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Central Hotell 21, ett 3-stjärnigt hotell i innerstaden av BudapestBadrummet i Central Hotell 21 Budapest - paket för övernattningen!Appartement med kök, sovrum och gratis WiFi i rummen - Hotell Central 21Online booking på gott pris i Budapest - Hotell Central 21Central Hotell 21 i hjärtan av Budapest, i Ungern - billiga paket för gästernaLedigt och elegant dubbelrum i Hotell Central 21Romantiskt hotellrum i Central Hotell 21, i BudapestHotellrum också för några timmar, om du vill dig avkoppla efter lunchen

Hotel:
✔️ Central Hotel 21 Budapest ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.