✔️ Holiday Beach Hotel Budapest ****

✔️ Holiday Beach Hotel Budapest ****
✔️ Holiday Beach Hotel Budapest ****

✔️ Holiday Beach Hotel Budapest

1039 Budapest, III.ker. Piroska utca 3-5.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotell

I en av dem tystaste områden av Budapest direkt på Donaustranden väntar Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotell gästerna med enastående wellness- och konferensservices på mycket hög nivå.

Vårt hotell har 63 rum, 6 sviter och en stängd, bevakad parkeringsplats. Alla rum är luftkonditionerade, rökfria och anti-allergiska. Vi har även handikappanpassade rum. Rummen har terrass eller balkong, telefon, sat-TV, minibar, Internetanslutning, hårtork och badrock.

Hotellet ligger på en 1,5 ha stor gård och har ett värmt äventyrsbad, en utomhus simbassäng, barnpools (beroende på vädret), ett badhus med terrass, en poolbar, bastu, jacuzzi samt tennisbanor.

Hotellets wellness center erbjuder ett otal möjligheter till rekreation och uppfriskning: komplett träningsprogram utarbetat av vår professionell personal på fitnessrummet, skönhetssalong med frisör, kosmetiker och massages hjälper en att nå sitt bästa form.

För affärsmöten, konferenser, seminarier, kurser, banketter eller större familjevenemang har vi flera konferensrum med 80-100 sittplats var. Rummen kan separeras från varandra. Dessa faciliteter uppfyller ett affärscenters krav och är utrustade med moderna audio-visualiska anordningar.

Våra gäster får smaka på ungerska och internationella specialiteter, biorätter på vår eleganta restaurang eller på grillterrassen. Vid poolbaren får gästerna uppfriska sig med goda cocktails under dagen.

Den enastående servicen av Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel är dess lyxiga yachthamn. De individuella, exklusiva yachtturer, sightseeingar och V.I.P. yachtprogram gör din vistelse till ett oförglömligt minne.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Fyrstjärnigt wellness och konferenshotell i BudapestBar i Holiday Beach Budapest Wellnesshotell - Fyrstjärnigt hotell i UngernYttre bassänger i Holiday Beach Budapest WellnesshotellRestaurangen av Holiday Beach Budapest WellnesshotellLedigt rum i Holiday Beach Budapest WellnesshotellFitnessrum i Holiday Beach Budapest WellnesshotellBassänger i Holiday Beach Budapest WellnesshotellHotel Holiday Beach**** Budapest

Hotel:
✔️ Holiday Beach Hotel Budapest ****


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.