✔️ Hotel Molnár Budapest ***

✔️ Hotel Molnár Budapest ***
✔️ Hotel Molnár Budapest ***

✔️ Hotel Molnár Budapest

1124 Budapest, Fodor utca 143.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotel Molnar *** Budapest

Det trestjärniga Hotel Molnar ligger i ett av de finaste gröna områdena av Budapest på Buda sidan men ändå nära innerstaden.

Den förstaklass restaurangen erbjuder ungerska och internationella rätter samt de godaste ungerska vinerna i en mysig atmosfär. Den artiga och kunniga personalen och den friska luften gör vistelsen ännu mer behaglig.

Hotel Molnar ligger ca 25 km från Ferihegy Flygplatsen, 6 km från innerstaden och 1,5 km från M1/M7 motorvägarna (mot Wien och Balaton).

Hotellet är lättåtkomligt med kollektivtrafik från innerstaden (buss nr 8 och 53) och från Moszkvatorget (spårvagn nr 59 och buss nr 53). Det tar ca 20 minuter att komma fram till hotellet. Privata parkeringsplatser är tillgängliga åt gästerna som kommer med bil.

Från varje rum får man en fin utsikt över Budapest och Buda bergen.
Hotellet har 23 rum varav 10 har luftkonditionering. Varje rum har telefon, tv med satellitkanaler, hårtork och minibar.

Rum:
- 8 enkelrum, eget badrum med dusch och toalett
- 8 dubbelrum, eget badrum med dusch och toalett
- 6 trebäddsrum, eget badrum med dusch och toalett
- 1 trebäddsrum, eget badrum med badkar och toalett
Wifi är tillgänglig i hela bygganden och på receptionen står en laptop till gästernas förfogande.

Hotel Molnar är omgivet med en grön park med däckstol och lekplats för barnen. En finsk bastu och ett bra utrustat fitnessrum försäkrar gästernas fullkomliga avkoppling.

Det luftkonditionerade konferensrummet är utrustat med TV, flip chart och overhead projektor och är därmed ett perfekt ställe för mindre konferenser, möten eller familjevenemang för högst 20 personer.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Biligt logi i Budapest - Hotel Molnar Budapest Ledigt och billigt hotellrum i Hotel Molnar BudapestTerrassen av Hotel Molnar Budapest - Trestjärnigt hotell i BudapestBilligt logi i Budapest - Hotel Molnar Budapest - Mysigt och billigt hotellFrukostrum i Hotel Molnar Budapest - Semester i UngernHotel Molnar Budapest - Speciala erbjudande i UngernRestaurangen av Hotel Molnar Budapest - Semester i Ungern

Hotel:
✔️ Hotel Molnár Budapest ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.