✔️ Hotel Római ***

✔️ Hotel Római ***
✔️ Hotel Római ***

✔️ Hotel Római

1039 Budapest, Szent János u. 16.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Hotel Romai *** Romai Part Budapest

Hotell Romai ligger på en av de populäraste utflyktorterna i Budapest, i Romai part, direkt vid Donau. Tack för närheten av floden och den oförglömliga naturen kommer familjer, utflykterna och sportfan till oss, till Romai part. Nära det 3-stjärniga hotellet finns det många restauranger, bar och förlustelseställer. Hotellet kan nås enkelt med kollektivtrafik och bil också.

Rumtyper i Hotell Romai***
Hotellet erbjuder 28 eleganta rum och 9 appartementer med fullkomfort. Grundutrustningen är i rummen: badrum med dusch, TV, telefon, kylskåp och balkong med utsikt till Donau - du kan njutas det vackraste panoramat härifrån.

Gastronomi i Hotell Romai:
Hotellets egen restaurang erbjuder traditionella ungerska rätter och internationella gastronomiska rätter också. Om gästerna reserverar större mötar vi ger svenskbord eller egen meny.

Evenemang i Hotell Romai:
Vi har två konferensrum i hotellet som kan förenas om det behövs. Så tillsammans det finns nog plats också för 100 personer här.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Hotell Romai Part Budapest - billigt dubbelrum i BudapestRomai Hotell Budapest direkt vid Donau-kusten i hjärtan av UngernKonfernsrum och evenemangsal i Budapest i Hotell Romai PartDonau panorama från Budapest - Romai Part BudapestHotell Romai Restaurang med ungerska rätter i BudapestHotell Romai Part i Budapest - online reservering hos oss!

Hotel:
✔️ Hotel Római ***


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.