✔️ Comfort Apartments Budapest

✔️ Comfort Apartments Budapest
✔️ Comfort Apartments Budapest

✔️ Comfort Apartments Budapest

1061 Budapest, Király utca 32.
NTAK-registreringsnummer: -
Hotel E-mail


Comfort Appartement Budapest - appartement på gott pris i Budapest

Comfort Appartement Budapest erbjuder 20 appartementer med ett-, två- eller trerum. De alla är med sovrum, vardagsrum, badrum, WC och kök med utrustningen. Grundutrustningen i appartementerna: tv, diskasmaskin, tvättmaskin, hårtorkare, stryk, gratis WiFi i alla rummen. Gästerna med barnen kan beställa babysäng, babybadkar, matstol, spelar. För gästerna som kommer med bil kan vi erbjuda plats i djupgaraget. Om det behövs vi erbjuder transfer till flugplatsen också.
Comfort Appartement garanterar avkopplingen med wellness och fitness för gästerna.

Studio appartementer:
De är appartementer i storleken av 32 m2, på första våningen, med ett rum, med balkong. I det rymliga sovrummet det finns dubbelsäng och soffa. Köket är byggt i amerikanskt stil med kylskåp, kaffemaskin, diskmaskin, tallrikar, glasen och andra nödiga. I badrummet gästerna kan finna hårtorkare, tvättmaskin och det finns toilette här. Balkongen går till trädgården och tillhör luftkonditionering.

Appartementer med två rum:
De är moderna appartementer med storleken av 44 eller 58 m2. De ät utbyggda med sovrum, vardagsrum so de är bra valj för familjer eller vänner upp för 6 personer. I sovrummet det finns dubbelrum, i vardagsrummet två soffor. Appartementer har öppet kök och matsal i amerikanskt stil med kylskåp, toaster, vattenhetare, kaffemaskin, diskmaskin, tallrikar, glasen och andra nödiga. Mellan badrummet med badkar det ligger separerat toilett och additionell det tillhör hårtorkare och tvättmaskin. Luftkonditionering är i en delen av rummen gratis, i andra delen av rummen det måste betalas för det. Några rummen tillhör balkong också - de går till inre gården och gatan.

Standard Appartementer med 3 rum:
Appartementer med 3 rum och stor storlek (80 m2) och de är med två sovrum, ett vardagsrum. I sovrummen det finns dubbelsängar, i vardagsrummet det ligger två soffor. De här appartement typer tillhör också kök i amerikanskt stil med olika nödiga saker: extra kylskåp, bak, kaffemaskin, vattenhetare, tallrikar, glasen etc. WC och badrum är separerat, badrummen tilhör badkar med dusch, tvättmaskin och hårtorkare. Balkongen är som grundutrustning, men luftkonditionering kan också reserveras.

Superior Appartementer med 3 rum:
Appartementer med 3 rum och 3 bardum och storlek av 80 m2. De är med två sovrum, ett vardagsrum. I sovrummen det finns dubbelsängar, i vardagsrummet det ligger en soffa och en fåtölj. De här appartement typer tillhör också kök i amerikanskt stil med olika nödiga saker: extra kylskåp, bak, kaffemaskin, vattenhetare, tallrikar, glasen etc. Båda rummen tillhör badrum med badkar med dusch, tvättmaskin och hårtorkare. Balkongen är som grundutrustning, men luftkonditionering kan också reserveras.

Extras i Comfort Appartement:
Nära Comfort Appartement det finns ett cafe var frukost kan vara beställd. Engelsk, mediterransk, vega och a"la carte frukost kan väljas.

Hotell services Reservering för grupper hotel video Prisinformation Avbokningsregler

Comfort Appartement Budapest - i hjärtan av Budapest med billiga rumComfort Appartement Budapest med kök, badrum och  underbart lägeLedig svit i appartement hotell - Comfort Appartement BudapestBadrum med tvättmaskin i Budapest appartement - Comfort Appartement BudapestAppartement med två rum i innerstaden av Budapest - Comfort Appartement BudapestRymligt rum, kök och badrum i Comfort Appartement Budapest - balkong med utsikt i innerstadenRomantiskt och elegant rum i Appartement Hotell Comfort BudapestModerna appartementer med wellness och fitness i Budapest - Comfort Appartementer

Hotel:
✔️ Comfort Apartments Budapest


Ankomst:


Avresa:


Antal vuxna:


Antal barn:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Fullständiga namn:

Telefon:

E-mail:

anmärkning:Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.