.

Lista över hotell och boende i BudapestTelefon: 00-36-1-2279614

Lista över hotell och boende i Budapest
Budapest är Ungerns huvudstad. Landets politiska, industri, kulturella, handel, och transport centrum. Men inte nog med det, Budapest är ett semesterstad, med fler termalbad. Befolkningens mängd ligger på det nionde plats i Europa. Budapest delad av floden Duna, enasidan är platt,och de andra är bergig. Detta gör att Budapest betrakdades som ett av de vackraste stad i världen. Staden ful av turist atraktion, och möjligheter att slå runt. Fler och fler hoteller väntar dig i Budapest och på landet med exta erbjudande, förmnliga priser. I flesta hoteller i Budapest bjuder gratis övernattning vid säsongens slut, när du bockar 4 nätter betalar för bara tre! Letar effter hoteller med dessa erbjudande i Budapest!
 • Budapest

 • Hotell Rubin Budapest - Wellness Business Konferens Hotell Rubin i Budapest

  Rubin**** Wellness Hotel Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten ****

  Packages: 6

   Det fyrstjärniga Rubin Wellness & Conference Hotel **** ligger på Budasidan av Budapest bara 15 minuter från innerstaden vid bra kollektivtrafik. Standard rum, lägenheter med två våningar och lägenheter med kök står till gästernas förfogande. Hotellets services kompletteras med en restaurang, en lobbybar, en grillterrass och en snackbar. Hotellets nya Rubin Wellness och Idrottsanläggning är ett enastående fritidscentrum både för idrott och avkoppling.

  Rubin**** Wellness Hotel Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Fyrstjärnigt hotell i Budapest - Golden Park Hotel Budapest

  Golden Park Hotel*** Budapest - Akciós szállás a Keletinél ****

  Det fyrastjärniga hotellet Golden Park Hotel Budapest är beläget på Baross torget mittemot Östliga järnvägsstationen (Keleti pu.), som är den viktigaste trafikknytpunkten i Budapest. Alla betydande sevärdheter och turistattraktioner kan nås lätt från hotellet. Rummen i det fullkomligt renoverade Golden Park hotellet är utrustade med ljudisolerade fönster, WiFi internetförbindelse samt individuellt kontrollerbar luftkonditionering. Restaurangen Nilus erbjuder den egyptiska matkulturens specialiteter medan restaurangen Etna väntar på sina gäster med originella italienska specialiteter.

  Golden Park Hotel*** Budapest - Akciós szállás a Keletinél Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Wellness hotell Budapest - Holiday Beach hotell Budapest

  Holiday Beach Hotel**** Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten ****

  Det fyrastjärniga Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel väntar gästerna som söker rekreation och uppfriskning i en av dem tystaste områden av Budapest direkt på Donaustranden. Vårt hotell står till gästernas förfogande med luftkonditionerade rum, bevakad parkeringsplats, värmt äventyrsbad, pools och en wellness-fitnessanläggning. För affärskonferenser och möten erbjuder vi våra konferensrum.

  Holiday Beach Hotel**** Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Hotel Danubius Arena - Budapests första 4stjärnigt Konferenshotell vid Stadionok T-banestationen

  Hotel Arena**** Budapest - Akciós wellness Hotel Arena Budapest ****

  Det 4-stjärniga Danubius Hotell Arena ligger direkt vid HUNGEXPO, SYMA sportcentrum och arrangemangcentrum och Stadionok tunnelbanastation. Hotellet tillhör 379 luftkonditionerade rum, wellness avdelning, fitnessrum, mediterransk restaurang och arrangemangrum med 10 rum och naturligt ljus - vi väntar gärna på turisterna, affärsmän som vill tillbringa några dagar i Budapest. Vi är det största konferenshotellet i huvudstaden, konferensrummen är förenbara och ideala för 330 personer. Det är idealt för konferenser, arrangemang, baler, bröllop.  

  Hotel Arena**** Budapest - Akciós wellness Hotel Arena Budapest Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Hotell Bara Budapest - 3-stjärniga hotell i Budapest

  Hotel Bara*** Budapest - Akciós Bara Hotel Budapest Centrumában ***

  Det trestjärniga Hotell Bara*** är centralt beläget dock i det gröna. Hotell Bara*** har 84 bekväma rum från enkelrum till appartemanter samt en underjordisk garage för 80 bilar. Hotellet har 6 konferensrum för så många som 450 personer. Budapest, centrala hotell, 3-stjärniga hotell, billigt hotell, Ungern, Online hotell bokning.

  Hotel Bara*** Budapest - Akciós Bara Hotel Budapest Centrumában Priser, Online bokning

 • Danubius hotell Budapest - 4 fyrstjärniga hotell Budapest

  Hotel Budapest*** Körszálló - Akciós Körszálló Budapest ****

  Packages: 2

  Det fyrastjärniga Hotell Budapest**** med dess unik cylindriskformade arkitektonisk stil har det mest underbara panoramat i Budapest. Danubiushotellet är idealisk för konferenser, företagsmöten eller andra speciella evenemang. Alla rum med luftkonditionering. 4 fyrstjärniga Danubius hotell Budapest

  Hotel Budapest*** Körszálló - Akciós Körszálló Budapest Priser, Online bokning

 • Hotell Carat Budapest - Lyxigt hotell i innerstaden

  Hotel Carat**** Budapest - Akciós Carat Hotel Budapest Centrum ****

  Det helt nya fyrastjärniga Hotell Carat **** ligger i det historiska centrumet av Budapest nära de nya gågatorna. Hotellet erbjuder 51 luftkonditionerade rum med snabb Internetanslutning. Hotell Carat är perfekt både för turister och affärsmän. Bilarna kan parkeras i det stängda parkeringshuset nära hotellet. Hotellet öppnades augusti 2007.

  Hotel Carat**** Budapest - Akciós Carat Hotel Budapest Centrum Priser, Online bokning

 • Hotell Corvin Budapest - Ungern aparthotel Budapest - 3-stjärniga hotell

  Hotel Corvin**** Budapest - Akciós Corvin Hotel Budapest ***

  Det trestjärniga Corvin Hotellet har luftkonditionerade rum och lägenheter med kök. Hotellet ligger bara några minuter från innerstaden av Budapest, men är ändå lättåtkomligt både från Ferihegy flygplatsen och från M1/M7 motorvägarna. Hotellet har egen, stängd parkeringsplats och gratis Internetanslutning i hallen.  

  Hotel Corvin**** Budapest - Akciós Corvin Hotel Budapest Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Ett hotell nära Örs Vezer tere Budapest, i Ungern - Gerand Hotell Eben *** - Zuglo

  Hotel Ében Budapest - Akciós zuglói Ében Hotel ***

  Gerand Hotel Eben ligger på Pest, nära Vasarközpont. Hotellet tillhör 99 icke-rökare rum med luftkonditionering och vi erbjuder gratis WIfI också i helt hotellet. Restaurangen erbjuder internationell och ungersk mat för våra gästerna, anordningnarna kan också oraganiseras här. Vi säkrar olika konferensrum, teknisk utrustning och artig personal.

  Hotel Ében Budapest - Akciós zuglói Ében Hotel Priser, Online bokning

 • Gold hotell Wine & Dine Budapest - 4-stjärniga hotell i Budapest

  Gold Hotel**** Budapest - Akciós Hotel Gold Budapest ****

  Romantisk, början av 1900-talet ute – en vänlig, familjär atmosfär inne i hjärtat av Budapest. Det fyrastjärniga Gold Hotell Wine & Dine Budapest med ett unikt läge vid foten av Gellertberget erbjuder fyrstjärniga services på reducerade priser: förnyade rum med möbler av körsbärsträ och luftkonditionering. Kamerakontrollerad parkeringsplats!

  Gold Hotel**** Budapest - Akciós Hotel Gold Budapest Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Griff Hotell Budapest - hotell Griff Budapest

  Hotel Griff*** Budapest - Akciós Hotel Griff Budapesten ***

  Hotell Griff Budapest, ett trestjärnigt hotell med 108 rum som ligger i en trevlig omgivning på Budasidan av huvudstaden nära de turistiska attraktionerna. Idealiskt både för grupper och individuella turister. Grönt hotell 2003

  Hotel Griff*** Budapest - Akciós Hotel Griff Budapesten Priser, Online bokning

 • Apartment hotell Happy Budapest -Boka hotell i Budapest billigt här!

  Hotel Happy Apartments*** Budapest - Akciós Happy Apartman Zuglóban Appartement 

  från €44! Akcio! Grattis övernattning: 7 = 6!

  Det trestjärniga Hotel HAPPY Apartment *** ligger ca 4 km från innerstaden av Budapest och erbjuder 20 lägenheter på olika storlek från 35 m² till 80 m². Lägenheterna med större grundvåning har två separata sovrum. Varje lägenhet har praktiska, toppnivå möbler, luftkonditionering. Lägenhetshotellet har ett underjordiskt garage där gästerna får parkera sin bil i säkerhet. 

  Hotel Happy Apartments*** Budapest - Akciós Happy Apartman Zuglóban Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Spa termal resort hotell Helia Budapest - Helia

  Hotel Helia**** Budapest - Akciós Thermal Hotel Budapesten ****

  Packages: 2

  Danubius Termal Hotell Helia. Fyrstjärnigt termal- och konferenshotell på stranden av Donaun i Budapest. Hotellet erbjuder ett stort urval diagnostiska och terapeutiska services och perfekta möjligheter till nöje. Bankett- och konferensservices både för mindre och större möten, Budapest Termalhotell 4-stjärniga hotell Online hotell bokning.

  Hotel Helia**** Budapest - Akciós Thermal Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende logi i Budapest, Hid hotell Budapest - 3-stjärniga hotell i Budapest

  Hotel Híd Budapest - Akciós Híd Hotel Zugló, Budapest ***

  Det trestjärniga Hotell Hid är ett stadshotell i den 14:e distrikten av Budapest, bara 5 minuter från Puskás Ferenc Stadion och Budapest Arena. Hotellet renoverades helt och hållet 2004 och har 32 rum nu. Hotell Hid är en utmärkt utgångspunkt till sightseeingar för många av de viktigaste sevärdheterna som t ex Stadsparken, Széchenyibadet, Konstmuseet, Djurparken, Vajdahunyad slottet och Hjältarnas torg ligger bara inom 10 minuters gångavstånd.

  Hotel Híd Budapest - Akciós Híd Hotel Zugló, Budapest Priser, Online bokning

 • Ibis Heroes Square*** Billiga Ibis Hotel i centrala Budapest

  Ibis Heroes Square*** Budapest - Akciós Ibis hotel a Hősök terén ***

  från €41.94!

  Det nyrenoverade trestjärniga Hotel ibis Budapest Heroes Square ligger i det gröna hjärtat av Budapest i Stadsparken näst intill Hjältarnas torg, restaurangen Gundel, Djurparken, Nöjesparken och det berömda Szechenyi badet. Man kan promenera till innerstaden på 10 minuter längs den historiska Andrassygatan. Hotellet väntar gästerna med 139 luftkonditionerade rum och garage.

  Ibis Heroes Square*** Budapest - Akciós Ibis hotel a Hősök terén Priser, Online bokning

 • Six Inn Hotel - Extrapris för rum i centrala Budapest

  Six Inn Hotel Budapest - Akciós Hotel Six Inn ***

   Six Inn Hotel Budapest *** väntat på gästerna sedan 2003 i hjärtan av Budapest, i VI:e distriktet, i Rozsa gatan. Från hotellet kan nås enkelt Nyugati Palyaudvar, Andrassy gatan. Rummen i hotellet är luftkonditionerade och erbjuder WiFi också. Hotellet har idealt läge för rundturer i staden och också för affärsresor och avkoppling.

  Six Inn Hotel Budapest - Akciós Hotel Six Inn Priser, Online bokning

 • Hotell Villa Kristal i Budapest - billiga priser i Budapest

  Hotel Kristal Budapest - Akciós Villa Hotel Kristal Budapesten ***

  Det 3-stjärniga Villa Hotel Kristal är en av sevärdheterna i Budapest. Hotellet väntar på gästerna i en nyrenoverad villa i en still gata på Gellert höjden - luftkonditionerade rum, frukostsal som kan användas som arrangemangsal, trevlig terrass, drinkbar, vacker gård och säker parkplats tillhör hotellet.  

  Hotel Kristal Budapest - Akciós Villa Hotel Kristal Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Hotell Lido Budapest *** - last minute hotell i Budapest

  Hotel Lido Budapest - Lido ***

  Det 3-stjärniga hotellet, Hotell Lido ligger i Budapest, i stadsdelen Obuda, nära Aquincum, bara några minuter från innerstaden med bil och kollektivtrafik. Hotellet tillhör 57 bekväma, familjvänliga, icke-rökare rum och vi väntar på gästerna som vill avkopplas, idrotta, ta konferenser. Lido Tennis, Bowling, Fitness Club står till buds, men också kayak-kanot, motorbåt och cykeluthyrningen är möjliga. Våra sektionsrummen kan förenas, det är en ideal plats högst 350 personer - för konferenser och familj arrangemang.

  Hotel Lido Budapest - Lido Priser, Online bokning

 • Billiga hotel i Budapest, Hotell Luna Budapest - 3-stjärniga hotell i Budapest,Boka hotell i Budapest billigt här! Hotell Luna

  Hotel Luna*** Budapest - Akciós Luna Hotel Budán a XI. kerületben ***

  från €40! Akcio! Grattis övernattning: 7 = 6!

  Det trestjärniga Hotell Luna ligger i södra Budapest på Budasidan av staden. Det är det bästa läget både för turister och affärsmän. Hotellet har en privat parkeringsplats och konferensrum. Konferensfaciliteterna serverar 50 personer.

  Hotel Luna*** Budapest - Akciós Luna Hotel Budán a XI. kerületben Priser, Online bokning

 • Mediterran hotell Budapest - 4-stjärniga hotell i Budapest

  Hotel Mediterran**** Budapest - Akciós Mediterran Hotel Budapesten ****

   Hotell Mediterran är ett modernt 4-stjärnigt hotell i Budapest, i hjärtat av Buda vid foten av Gellertberget nära innerstaden. Budapest Kongresscentret ligger mittemot hotellet. Det luftkonditionerade hotellet erbjuder mediterran atmosfär, mysigt möblerade rum, en restaurang som erbjuder oförglömliga gastronomiska läckerheter och en sommarterrass. I garaget kan gästerna parkera sin bil i säkerhet.

  Hotel Mediterran**** Budapest - Akciós Mediterran Hotel Budapesten Priser, Online bokning

Mer hotell
    1 - 20    21 - 40    41 - 60    61 - 80    81 - 94