.

Lista över hotell och boende i BudapestTelefon: 00-36-1-2279614

Lista över hotell och boende i Budapest
Budapest är Ungerns huvudstad. Landets politiska, industri, kulturella, handel, och transport centrum. Men inte nog med det, Budapest är ett semesterstad, med fler termalbad. Befolkningens mängd ligger på det nionde plats i Europa. Budapest delad av floden Duna, enasidan är platt,och de andra är bergig. Detta gör att Budapest betrakdades som ett av de vackraste stad i världen. Staden ful av turist atraktion, och möjligheter att slå runt. Fler och fler hoteller väntar dig i Budapest och på landet med exta erbjudande, förmnliga priser. I flesta hoteller i Budapest bjuder gratis övernattning vid säsongens slut, när du bockar 4 nätter betalar för bara tre! Letar effter hoteller med dessa erbjudande i Budapest!
 • Budapest

 • Boende i Budapest, Canada Hotel Budapest - i Budapests hjärta

  Canada Hotel*** Budapest - Soroksár Hotel Canada ***

  Det 3-stjärniga Canada Hotell Budapest ligger nära Lagymanyosi bron och stadsdel Csepel i Budapest. Hotellet tillhör 79 standard och superior rum, 2 appartementer, restaurang, cafe, konferensrum. Hotellet är som hemma, bekväm och komfortabel. Det är en ideal plats för affärsresor och för turister också (grupper, meetinger, arrangemang, konferenser, bröllop).

  Canada Hotel*** Budapest - Soroksár Hotel Canada Priser, Online bokning

 • Danubius hotell Astoria City Center Budapest - Online hotell reservation Astoria

  Hotel Astoria City Center**** Budapest - Akciós hotel a Centrumban ****

  I hjärtat av Budapest bara några minuter från Vacigatan ligger vårt nyrenoverade fyrstjärniga Danubius Hotel Astoria City Center. Hotellet väntar gästerna med traditionell inredning, klassisk stil och sekelskiftets atmosfär men samtidigt med de mest moderna utrustningarna.

  Hotel Astoria City Center**** Budapest - Akciós hotel a Centrumban Priser, Online bokning

 • Hotell Andrassy Budapest - luxig Hotell i Budapest vid Hjältarnas torg

  Mamaison Hotel Andrássy**** Budapest - Akciós hotel Budapesten ****

  Mamaison Hotell Andrassy**** ligger i innerstaden av Budapest, i huvudstaden av Ungern. Hotellet har utmärkt läge, direkt vid Andrassy ut, nära restaurangen, boutiquer och hotellet erbjuder lyxrum, exklusiva meetingrum och tjänster.

  Mamaison Hotel Andrássy**** Budapest - Akciós hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell Budapest - Lanchid 19 hotell Budapest

  Lánchíd 19**** Hotel Budapest - Akciós design hotel Budapesten ****

  Det alldeles nya fyrstjärniga Lanchid 19 hotellet ligger vid Donaustranden vid foten av Slottsberget. Det har en fantastisk utsikt över Kedjebron (Lánchíd), Margaretaön och över andra sidan av det kungliga slottet av Buda. Lanchid 19 är det första hotellet i Ungern som fick gå med i hotellkedjan design hotels™. Hotellets restaurang L19 har plats för 60 gäster. Restaurangens gastronomiska koncept med både nutida och traditionella rätter passar bra till hotellets miljö. Lanchid 19 har 3 konferensrum på olika stil med plats för 100 personer. 

  Lánchíd 19**** Hotel Budapest - Akciós design hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Marmara hotel Budapest - Boutique hotell Budapest

  Hotel Marmara**** Budapest - Boutique Hotel Marmara Budapest ****

  Hotel MARMARA, en fyrastjärnig boutiquehotell med orientalisk stil finns beläget i Budapests centrum. Tack vare det utmärkta läget, kan de viktigaste sevärdheterna i citycentret lätt nås från hotellet. Alla rum är utrustade med ett värdesakssåp som rymmer en laptop samt bredband internetaccess för att garantera en maximal tillfredsställelse för våra kunder. Hotellets mediterranska restaurang bjuder på ett a’la carte utbud och mediterranska specialiteter. Det ska öppnas en konferensrum med kapacitet för 200 personer samt ett skilt område för förfriskning.

  Hotel Marmara**** Budapest - Boutique Hotel Marmara Budapest Priser, Online bokning

 • Pension Budapest - Pension Belle Fleur Budapest

  Belle Fleur Panzió** - Akciós Belle Fleur Panzió Budapesten Pension 

  från €32!

  Ett idylliskt och förmånligt familjhotell i de pittoreska Buda bergena nära innerstaden. Budapest, billigt hotell, pensioner, Online bokning.

  Belle Fleur Panzió** - Akciós Belle Fleur Panzió Budapesten Priser, Online bokning

 • Adina Hotell Budapest - Appartement hotell Budapest

  Adina Apartment Hotel***** Budapest - Akciós luxus hotel Budapesten *****

  Det femstjärniga Adina lägenhetshotellet i Budapest erbjuder en perfekt blandning av affär och nöje genom att lyckat kombinera hemmets komfort med hotellets services. Rymliga, luftkonditionerade och fullt utrustade lägenheter väntar på gästerna för en natt, en vecka eller mer. Ungern, Budapest, femstjärniga hotell, lägenhet, Online hotell bokning, Adina Hotell Budapest.

  Adina Apartment Hotel***** Budapest - Akciós luxus hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Business Hotell Actor Budapest - Det nya business hotell ligger nära till Klinik

  Actor Hotel**** Budapest - Akciós Actor Hotel Budapest ****

  Det fyrstjärniga Actor Affärshotellet **** ligger i hjärtat av Budapest nära stadens historiska sevärdheter, teatrar, affärer och de bästa restauranger. Actor Affärshotellet väntar både turister och affärsresenärer med 54 luftkonditionerade rum, en restaurang med ungerskt och internationellt kök, flera konferensrum och en lobbybar. Varje rum har luftkonditionering, telefon, bredband Internetanslutning (gratis om du använder egen notebook) och 32” LCD tv.

  Actor Hotel**** Budapest - Akciós Actor Hotel Budapest Priser, Online bokning

 • Hotell på Blaha Lujza ter - Atlantic Hotell Budapest ***

  Atlantic Hotel*** Budapest - Akciós Hotel Atlantic Budapest ***

  Det 3-stjärniga Atlantic Hotell ligger i hjärtan av Budapest, nära det livligt innerstadlivet. Men avkopplingen är garanterad! Atlantic Hotell väntar på gästerna med bekväma, rymliga rum, och vaktad parkering. Hotellet är idealt för grupper och individuella resandet. Turistiska och business mål kan nås enkel härifrån.

  Atlantic Hotel*** Budapest - Akciós Hotel Atlantic Budapest Priser, Online bokning

 • Art Hotell Budapest - The Three Corners Art Hotell Budapest

  The Three Corners Hotel Art Budapest ***

  Det fullkomligt renoverade trestjärniga The Three Corners Hotel Art är beläget i Budapests hjärta, i stadens affärscentrum. Mellan The Three Corners Hotel Art historiska väggar väntar 32 sköna, moderna, luftkonditionerade rum med alla möjliga bekvämligheter på sina gäster. Hotellets restaurang Hargita bjuder på autentiska transsylvaniska rätter med ett speciellt regionalt utbud av viner. Det 80 m² stora seminarrummet, som finns på översta våningen av The Three Corners Hotel Art bjuder på en stilla och bekväm stämning för upp till 30 personer. Det förenade bruket av fitnesscentret och bastun hjälper dig att hålla dig fräsch och i bra kondition varje dag.  

  The Three Corners Hotel Art Budapest Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Hotel Hungaria City Center Budapest

  Hotel Hungaria City Center**** Budapest - Akciós Hotel Budapesten ****

  Hotel Hungaria City Center Budapest, ett modernt hotell med hundraårig tradition, är Ungerns största hotell. Hotellet är perfekt både för turister, affärsresenärer eller konferensdeltagare. Det fyrstjärniga Danubius hotellet har bra trafiksmöjligheter. Alla rum är luftkonditionerade och har Internetanslutning. Hotellets konferenscenter har 12 luftkonditionerade rum med ett brett urval services för affärsmännen och konferensgästerna.

  Hotel Hungaria City Center**** Budapest - Akciós Hotel Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Fyrstjärnig The Three Corners Hotell Bristol - Budapest

  Hotel Bristol Budapest - The Three Corners Hotel Bristol ****

  The Three Corners Hotel Bristol är det 4-stjärniga hotellet i Budapest. Hotellet öppnas 1:a mars 2009. Innerstadens nya hotell ligger näst intill stadens stora gata, Rákóczi út, nära Östra Järnvägsstationen. Hotellet har därmed ett idealt läge både för affärsresenärer och för turister. The Three Corners Hotel Bristol erbjuder luftkonditionerade rum med WiFi Internetanslutning, rik frukostbuffé på Bristol Restaurangen och ett fitnesshörn med finsk bastu.  

  Hotel Bristol Budapest - The Three Corners Hotel Bristol Priser, Online bokning

 • Billiga hotell i Budapest, Business hotell Jagello, 3-stjärniga hotell Budapest

  Jagelló Hotel*** Budapest - AKCIÓS Jagelló Business Hotel Budán ***

  från €55!

  Det nya luftkonditionerade Jagello Business Hotel ligger på Budasidan av Budapest i närheten av innerstaden vid utmärkt kollektivtrafik. Det trestjärniga hotellet rekommenderas djupt för resande affärsmän: direct dial telefon, gratis Internetanslutning, fax, o s v är tillgängliga åt gästerna. Från hotellet är både stadens viktigaste sevärdheter och affärscentret lättåtkomliga inom 15-20 minuter.

  Jagelló Hotel*** Budapest - AKCIÓS Jagelló Business Hotel Budán Priser, Online bokning

 • Pensionat i Budapest - Pensionat Bibi Budapest, Ungern

  Bibi Panzió** Budapest - Olcsó Bi & Bi Pension Budapesten Pension 

  Vårt nyrenoverat Pension Bibi ligger i Budapest i centret av Budasidan. På alla våra rum finns det eget badrum och luftkonditionering. Våra gäster har gratis Internet- och W-LAN-anslutning. Budapests viktigaste sevärdheter (Budaslottet, Margaretaön, Parlamentet) är alla lättåtkomliga antingen till fots eller med publiktransport.

  Bibi Panzió** Budapest - Olcsó Bi & Bi Pension Budapesten Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, City Hotell Budapest - billigt logi i Budapest centrum

  City Hotel Budapest - City Aparthotel Budapest ****

  Det fyrstjärniga lägenhetshotellet City Hotell Budapest väntar gästerna i innerstaden och erbjuder 22 lägenheter på olika storlek. Varje lägenhet har ett fullt utrustat kök, eget värme, telefon och Internetanslutning. Gästerna som kommer med bil får använda hotellets garage gratis. 

  City Hotel Budapest - City Aparthotel Budapest Priser, Online bokning

 • Parkering vid Hotell Central 21, i Budapest

  Central Hotel 21 Budapest - Akciós Central Hotel 21 ***

  Det nyaste 3-stjärniga hotellet i Budapest, i centren av huvudstaden, nära Blaha Lujza ter. Det är Central Hotell och hotellet är idealt för turisterna, businesmän. Konferessaler och turistiska sevärdheterna ligger i närheten också.

  Central Hotel 21 Budapest - Akciós Central Hotel 21 Priser, Online bokning

 • Budapest appartement - Comfort Appartement Budapest

  Comfort Apartments Budapest - Centrum Comfort Apartman Budapest Appartement 

  Det nybyggda hotellet Comfort Appartemen ligger i hjärtan av Budapest, på Andrassy gatan, bara 2 minuter från de viktigaste och populäraste sevärdheterna i Budapest. Comfort Appartementhus väntar på gästerna med ett-, två- och trerum studios, helt utrustad, med fitness studio, parkering under byggnaden. Besök oss i Budapest!

  Comfort Apartments Budapest - Centrum Comfort Apartman Budapest Priser, Online bokning

 • Boende i Budapest, Kongress och Park Hotell Flamenco Budapest - hotell i Budapest

  Hotel Flamenco**** Budapest - Akciós Hotel Flamenco Budapesten ****

  Packages: 2

  Park Hotell Flamencos moderna byggnad ligger i en grön omgivning endast några minuter från innerstaden. Hotellet erbjuder logi på en hög nivå både för turister och affärsmän. Dess konferensrum är lämplig för 500 personer och de andra 13 funktionella lokaler gör hotellet en av de mest viktiga konferenshotellen i Budapest. Konferenshotellen & Park hotell Flamenco Budapest.

  Hotel Flamenco**** Budapest - Akciós Hotel Flamenco Budapesten Priser, Online bokning

 • Leonardo Hotell Budapest i hjätat av Budapest med extra pris på hotell Leonardo i Budapest

  Leonardo Hotel**** Budapest - Akciós Leonardo Hotel a IX. Budapesten ****

  Det helt och hållet renoverade 4-stjärniga Leonardo Hotel Budapest ligger i den statsdel som utvecklas mest dynamiskt affärsmässigt. Leonardo Hotel Budapest har 182 luftkonditionerade rum med 15 junior sviter, 36 superior rum och 4 handikappanpassade rum. Hotellets Courtyard Restaurang väntar gästerna med internationella specialiteter och en mysig atmosfär.

  Leonardo Hotel**** Budapest - Akciós Leonardo Hotel a IX. Budapesten Priser, Online bokning

 • Hotell Lucky Budapest - 3 stjärniga hotell i Budapest

  Lucky Hotel*** Budapest - Olcsó Lucky Hotel Zuglóban, Budapesten ***

  Det trestjärniga Hotel Lucky *** ligger i grönområdet av Budapest nära M3 motorvägen. Hotel Lucky med sina bekväma rum och luftkonditionerade lägenheter uppfyller både affärsmännens, turisternas och genomresande resenärers alla krav. Hotellets bekväma restaurang, tyst konferensrum, dess drinkbar, terrass och ölgård står till gästernas förfogande. Hotellet har egna parkeringsplatser för gästernas bilar.  

  Lucky Hotel*** Budapest - Olcsó Lucky Hotel Zuglóban, Budapesten Priser, Online bokning

Mer hotell
    1 - 20    21 - 40    41 - 60    61 - 80    81 - 94